Posted on: August 24, 2020 Posted by: admin Comments: 0

Penyanyi campursari asal Ngawi, Jawa Timur, Denny Caknan, merilis lagu terbarunya berjudul Los Dol pada 20 Juni 2020. Adapun video klip lagu ini diperankan oleh komika Dodit Mulyanto dan Agus Kotak. Losdol ndang lanjut lehmu whatsapp an Cek paket datane yen entek tak tukokne Tenan dik eling'O, yen mantan nakokno Kabarmu tandane iku ora rindu Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol, blas aku ra rewel Nyanding sliramu, sing angel di setel Tutuk tutukno, chatingan karo wong liyo Rapopo, aku ra gelo Kok tutup tutupi, nomere mbok ganti Firasat ati, angel di apusi Senajan mbok ganti tukang las Bakul sayur lan tukang gas Titeni, bakale ngerti LOS DOL ndang lanjut lehmu whatsapp an Cek paket datane yen entek tak tukokne Tenan dik eling'O, yen mantan nakokno Kabarmu tandane iku ora rindu Nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup tutupi nomere mbok ganti Firasat ati angel di apusi Senajan mbok ganti tukang las Bakul sayur lan tukang gas Titeni bakale ngerti Nanging kangen kringet bareng awakmu Nanging kangen kringet bareng awakmu

Leave a Comment