Posted on: October 9, 2020 Posted by: admin Comments: 0

Berikut chord gitar lagu Ninggal Cerito (Purwokerto) yang dipopulerkan oleh Guyon Waton. Lagu berjudul Ninggal Cerito (Purwokerto) dirilis pada Jumat (2/10/2020) lalu. Ning kutho iki aku nemoni.. wong sing paling tak tresnani sing tak sayang sayang.. tekane mati..

Nanging anane mung crito loro.. kowe pancen tego.. kowe ra rumongso.. anane mung nggawe cidro.. Aku ngrumangsani tekaku ra dikarepke a ti aku sadar diri.. tekoku mung nggriseni.. Kowe.. teko.. nggowo crito loro.. kowe lungo ninggalke loro loro.. ning purwokerto aku nduweni cerito.. kowe ngaboti tresno sing liyo..

Ning kutho iki aku nemoni.. wong sing paling tak tresnani sing tak sayang sayang.. tekane mati.. Nanging anane mung crito loro.. kowe pancen tego.. kowe ra rumongso.. anane mung nggawe cidro.. Aku ngrumangsani tekaku ra dikarepke ati aku sadar diri.. tekoku mung nggriseni..

Kowe.. teko.. nggowo crito loro.. kowe lungo ninggalke loro loro.. ning purwokerto aku nduweni cerito.. kowe ngaboti tresno sing liyo.. Kowe.. teko.. nggowo crito loro.. kowe lungo ninggalke loro loro.. ning purwokerto aku nduweni cerito.. kowe ngaboti tresno sing liyo.. Ning purwokerto aku nduweni ceri..to.. kowe ngaboti tresno sing liyo.. hu..uuu..uuu..

Leave a Comment